Nieuws

Nul op de Meter – 'Geen sprookje maar werkelijkheid'

Syntrus Achmea heeft de ambitie om vanaf 2017 voor alle grondgebonden woningen energienotanul te hebben. Dit vertelt directievoorzitter Syntrus Achmea Real Estate & Finance Henk Jagersma samen met Onno Dwars, hoofd acquisitie en innovatie bij VolkerWessels Vastgoed. “Je moet onderweg daarnaartoe weerstanden overwinnen, maar zo zetten we een forse stap vooruit.”

De laatstgenoemde merkt dat er druk is op renovatie vanuit de Stroomversnelling. “Maar daar staan behoorlijke investeringen tegenover. Wat we zien in de Stroomversnelling is dat de vraag versus het aanbod voor de particuliere sector en beleggers nog niet matchen, ook niet op het financiële vlak.” Onno Dwars vertelt u hier alles over tijdens de seminars Nul op de Meter (NOM) samen met twee Commercieel Directeuren van ING Real Estate Finance, die ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan de seminarreeks van Duurzaam Gebouwd op 1 en 9 november, in respectievelijk Zwolle en Zaltbommel.In het
programma komen thema’s als All-Electric en gevelisolatie aan bod. Ook krijgt u inzicht in de toekomst van Nul op de Meter: nu is dit nog een keuze, wordt dit in de toekomst wettelijk of maatschappelijk verplicht? Corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE’s, architecten, financierders, gemeenten en installateurs krijgen tijdens deze kosteloze seminars inzicht in het verduurzamen van de woningvoorraad (bestaande bouw en nieuwbouw) door middel van het NoM concept.


Wat zijn de successen en behaalde resultaten en hoe kunt u dit concept zelf toepassen? Laat u inspireren door diverse sprekers en interviews met o.a. Onno Dwars en Leen van Dijke als dagvoorzitter en spar met ze tijdens de lunch.
Interesse? Schrijf u dan direct gratis in via het inschrijfformulier op
www.duurzaamgebouwd.nl/dgnom. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 75 deelnemers per seminar. De seminars starten om 9:00 uur en duren tot 13:00 uur.


Dinsdag 1 november –
Zwolle, Hogeschool Windesheim

Woensdag 9 november – Zaltbommel, Dubo Techniek Bedrijven

Deel dit artikel