Wat is Stedebouw & Architectuur

De Nederlandse ontwerp- en bouwsector staat voor een aantal grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, verduurzaming en klimaatadaptatie. Het is innoveren om te overleven, in product, materiaal, uitvoering en ontwerp. Daar hebben we elkaar bij nodig.

Al ruim 30 jaar is Stedebouw & Architectuur hét platform voor architecten, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, ontwerpers, bouwers en voorschrijvers. Het merk onderscheidt zich door het signaleren van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ruimte voor innovatie is het motto. We volgen niet, we lopen voorop.

Die bijzondere focus is terug te vinden in de vijf jaarlijkse thema-edities van het vakblad Stedebouw & Architectuur, maar ook op de website, in de nieuwsbrief en tijdens diverse interactieve (online) events.

Onze doelgroep onderschrijft het belang van dit vakblad. Zo bleek dat Stedebouw & Architectuur op nummer 2 staat in de Top 5 gelezen vakbladen voor architecten, volgens het BouwKennis Jaarrapport 2016-2017.

Magazine

Stedebouw & Architectuur Magazine verschijnt vijf keer per jaar. In iedere editie staat een thema centraal, zoals Scholenbouw, Gevels & Daken en Circulair Bouwen. Aan het eind van het jaar brengt Stedebouw & Architectuur de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in product en materiaal samen in de Innovatiecatalogus.

Meer over het vakblad Stedebouw & Architectuur lees je hier.

Website

Op onze website houden we je dagelijks op de hoogte met nieuws, inspirerende projecten uit binnen- en buitenland, bijzondere innovaties in de bouw, de nieuwste ontwikkelingen in product en materiaal en prikkelende blogs van onze Experts.

Op zoek naar een leverancier? In ons overzicht van bedrijfsleden vind je alle relevante bedrijven én een overzicht van hun gerealiseerde projecten en innovaties.

Nieuwsbrief

In de wekelijkse nieuwsbrief vind je een selectie van de interessantste nieuwtjes, projecten en expertvisies. Ook blijf je via de nieuwsbrief op de hoogte van de publicatie van onze magazines, alsook van de diverse (online) events op het gebied van Ruimte, Mobiliteit en Bouw & Infra.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Evenementen

Naast diverse congressen en beurzen waar Stedebouw & Architectuur als mediapartner bij betrokken is, zijn we sinds 2020 gestart met onze eigen (online) events. Zo organiseren wij een jaarprogramma over gezonde scholen, met als klap op de vuurpijl het Nationaal Gezonde Scholen Congres. Benieuwd? Lees hier meer.

Wil je samen met Stedebouw & Architectuur een (online) event organiseren? Neem dan contact op met de redactie.
 

Abonneren

Wil je een abonnement op Stedebouw & Architectuur afsluiten?

Klik hier

Tariefkaart

Klik hier voor de tariefkaart

Voor vragen kun je contact opnemen met Esmeralda van Milgen (06 33 20 30 89).

Persoonlijk contact met jouw doelgroep?

Via een evenement van Stedebouw & Architectuur realiseer je een-op-een-contact met professionals uit de sector.

Bekijk hier de agenda van Stedebouw & Architectuur

Jouw personeelsadvertentie zichtbaar bij andere professionals uit de sector?

Bij Stedebouw & Architectuur heb je vier trefkansen:

  • In het Stedebouw & Architectuur vakblad
  • Op de website stedebouwarchitectuur.nl
  • Via de Stedebouw & Architectuur Nieuwsbrief
  • Via Stedebouw & Architectuur social media

Bekijk hier de mogelijkheden