Nieuws

#VanGasLos met Building Heat Solutions2

Op 18 juni treffen innovators en koplopers elkaar tijdens het Energie Forum om te werken aan de vastgoedwereld van morgen. Het event Building Heat Solutions2 duikt in op samenwerking en kennisdeling, dat mede door de #VanGasLos ontwikkeling noodzakelijk lijkt.

Innovaties voor #VanGasLos

Naast discussies en netwerkmoment is er een plenair programma. Hierin pitchen acht Duitse ondernemingen hun toepassingen op het gebied van warmte- en energiewinning. Het aanbod is divers: van energie uit afvalwater tot isolerende muurverf en vernieuwende pv-systemen.

Drijvende gebouwen en wijken

Op het podium staat tevens architect Johannes Hegger, die uitlegt hoe je duurzaamheid is gebouwen zekerstelt. Thi Tru Thrang Nguyen legt uit hoe drijvende gebouwen en wijken de stad van de toekomst kunnen vormen en Anke Verhagen van Rabobank gaat in op financieringsvraagstukken.

Meer informatie en inschrijven

Het event vindt plaats op 18 juni op het Rabobank Hoofdkantoor in Utrecht. Meer informatie vind je op de website van het Energie Forum. Je kunt je daar ook direct inschrijven voor ‘Building Heat Solutions2’ op 18 juni.

Deel dit artikel