Nieuws

Enermatics krijgt certificaat voor energieprestaties

Enermatics heeft het Certificaat Energieprestatie Monitoring Norm verkregen. Daarmee hoort Enermatics in Nederland tot de voorlopers op het gebied van energieprestatiemeting.

Het bedrijf ontzorgt woningcorporaties, bouwers en installateurs met E-Control, geïntegreerde monitoring voor energiezuinige woningen. De certificering betekent een versnelling voor duurzaam wonen. De certificering zorgt ervoor dat Enermatics een stevig fundament kan aanbrengen onder afspraken over energieprestaties tussen wooncorporaties, bouwers en andere partijen. 

De Energieprestatievergoeding kan zonder onzekerheden worden geïncasseerd. Bouwers kunnen vanaf nu een gerenommeerde oplossing voor energieprestatiemeting aanbieden. Daarbij kunnen installateurs makkelijker garanties geven over energieprestaties en bovendien zijn er interessante ingangen voor slimmer onderhoud. 

Enermatics heeft zelf mee-ontwikkeld aan de certificering. Het bedrijf schuift regelmatig aan bij de ontwikkeltafels van De Stroomversnelling. Dit is een brede coalitie van marktpartijen die versnelling brengt in de energietransitie. 

Deel dit artikel