Nieuws

ZonderGas spreekt op Renovatiebeurs

Op 14, 15 & 16 mei 2019 vindt de 6e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. En ZonderGas is erbij.

Het moment voor aannemers, installateurs, projectontwikkelaars, architecten, woningcorporaties, vastgoedbedrijven en andere geïnteresseerden om praktische kennis op te doen hoe ieder gebouw relatief eenvoudig van het gas kan.


ZonderGas levert unieke oplossingen voor renovatie en nieuwbouw voor zowel tapwater als verwarming. Eenvoudige installatie, geen onderhoud en extreem lange levensduur zijn kenmerkend voor de oplossingen die wij bieden. In de workshop gegeven door Marcel Holt van ZonderGas zal o.a. worden behandeld:

  • Oplossingen voor verwarmen met verwarmingsfolies of warmtepanelen.
  • Plafondverwarming het alternatief wanneer laag temperatuur verwarming niet volstaat.
  • Is na-isoleren noodzakelijk wanneer men behoud van huidig comfort en verlaging van de energiekosten als uitgangspunten neemt?


Spreker is Marcel Holt, Partner en Commercieel Directeur ZonderGas van EcoConcepts B.V.


Marcel is sinds 2007 actief binnen het duurzaam bouwen en vanaf 2014 heeft hij zijn focus verlegd naar duurzame klimaat oplossingen. Met een unieke kijk op verwarmen uitgaande van wat de mens nodig heeft om comfort te ervaren heeft hij in de afgelopen jaren een aantal unieke oplossingen van vooruitstrevende fabrikanten weten om te zetten in kant en klare concepten voor installateur, aannemer en ontwikkelaar. U bent van harte welkom bij de lezing om 15.00 uur en natuurlijk ook op onze stand 06.C085 (naast restaurant in hal 6) waar u de verschillende ZonderGas oplossingen kan ervaren.


Voor gratis toegang kunt u zich HIER registreren

Deel dit artikel