Bedrijfsnieuws

Armstrong introduceert Ultima : complete lijn C2C-gecertificeerde plafondtegels

Ultima+, de nieuwste lijn plafondtegels van Armstrong, is uitgevoerd met versterkte, volledig gecoate randen. Bovendien is de volledige Ultima+ lijn Cradle to Cradle (C2C)-gecertificeerd. Daarmee is Armstrong de eerste plafondfabrikant ter wereld met een complete lijn aan C2C-gecertificeerde producten.

De blauwwitte Ultima+ plafondtegels van Armstrong hebben een licht geschuurd oppervlak en een krasbestendige afwerking. Het complete aanbod van randafwerkingen zorgt voor een strakke pasvorm en een verbeterd aanzicht. Ultima+ is verkrijgbaar in de akoestische oplossingen Standard, OP en dB en kan hierdoor toegepast worden in elke ruimte. De plafondtegels zijn eenvoudig te installeren en te reinigen.

 

Gezonde en duurzame leefomgeving

De complete Ultima+ reeks is LEED, BREEAM, FDS/HQE en C2C Bronze-gecertificeerd. De plafondtegels bestaan tot 64% uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. De tegels hebben bovendien een lichtreflectie van maar liefst 87%. Wanneer daglicht optimaal wordt weerkaatst, is er minder verlichting nodig waardoor tot 16% kostenbesparing kan worden bereikt. De plafondtegels van Ultima+ hebben verder een uitzonderlijke invloed op de luchtkwaliteit van de ruimte. Met Ultima+ kunnen de luchtkwaliteitklassen ISO 5 en VOC A+ worden behaald.

 

Meer weten? Kijk hier voor brochure

Deel dit artikel