Verbindingsfestival Gezonde Stad

apr22
Op 22 april organiseert Acquire in samenwerking met vele kennispartners, partners en experts het derde online Verbindingsfestival!

Deze editie zoomen we in op het thema Gezonde stad, steunen we de Hersenstichting en gaan we nog meer verbinden!

Focus op de Gezonde Stad

Deze editie staat het thema Gezonde stad centraal. In al haar facetten. Want de leefomgeving waarin we wonen, werken en recreëren heeft invloed op onze gezondheid, dagelijks. Helaas is een gezonde leefomgeving, die uitnodigt tot gezond gedrag geen gegeven. Dat moet én kan anders! Alle facetten van een gezonde stad komen aan bod: lucht- en geluid, spelen en bewegen, groen en klimaat, binnen- en buitenruimte én zorg en gezondheid.

We zijn druk bezig met een spetterende line-up. Wil je meedenken? Of zelf een sessie of side-event verzorgen? Lees meer

Wat kun je verwachten

Het Verbindingsfestival is een middag vol kennis, netwerk en plezier. Met onder meer: inspirerende keynotes, interactieve workshops en rondetafelgesprekken, een info-markt boordevol inspirerende oplossingen, verrassende ontmoetingen met andere festivalgangers, af en toe lekker ontspannen met heerlijke muziek en heel veel FUN!

Bemachtig je (VIP) ticket

Alvast een ticket bemachtigen? Dat kan! Bemachtig een VIP ticket voor € 49,50 of een gratis ticket. Als VIP heb je recht op voordelen die je deelname nog leuker, beter, interessanter maken, zoals:

  • Een Exclusieve Masterclass en meet & Greet met Erik Scherder
  • Een ticket voor het exclusieve live-concert van Tim Knol
  • Het Verbindingsfestival Voorpretpakket
  • Het recht om aan te haken bij de PEP Gezonde Stad en Pre-Party om concreet mee te denken over de te zetten stappen richting de Gezonde Stad.
Bemachtig je (VIP) ticket via verbindingsfestival.online
Verbindingsfestival Gezonde Stad

Datum / tijd

22 april 2021
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meOnline