Luximprove denkt proactief mee in het toepassen van de juiste (licht)oplossingen

maandag 5 september 2022
Naast het energiezuinige en functionele aspect spelen sfeer, comfort en veiligheid ook een rol in het effectief toepassen van de juiste verlichting. Veel gebouweigenaren worstelen met de overstap naar energiezuinige (licht)oplossingen vanwege het aankomende Energielabel C. Wilt u kostenbewust en efficiënt omschakelen naar led-verlichting? Kies dan voor een merkonafhankelijk lichtadvies van LuxImprove.

Ontzorging dankzij een goed (licht)advies

Het ingaan van het juiste traject begint bij een onafhankelijk lichtadvies. De werkwijze van LuxImprove begint altijd met een inventarisatie door één van onze lichtexperts. Zo kijkt onze lichtexpert naar het gebruik van de ruimte en natuurlijk uw wensen met betrekking tot de verlichting.

Besteedt u het volledige traject van planning tot oplevering aan ons uit? Dan ervaart u het gemak van ontzorging. Samen met alle betrokken partijen vormt LuxImprove een bouwteam. 

Door de merkonafhankelijke positie van LuxImprove kunnen we denken in creatieve (licht)oplossingen. Niet voor niets dat onze kreet ‘Licht doet (ver)wonderen’ synoniem staat voor functie, sfeer en prestaties.

Realistisch beeld dankzij (licht)ontwerp

Het accent op detail en beleving laat zich moeilijk vertalen op papier. Daarom is ons team in staat om voor iedere situatie, of omgeving, een passend (3D)-lichtontwerp te creëren. Transparantie en sturen op kwaliteit is een speerpunt in onze werkzaamheden. Dat blijkt uit onze deelname aan de gedragscode lichtberekeningen van het NSVV.

In ons lichtontwerp combineren we functioneel en sfeervol licht tot een prachtig eindresultaat. Daarbij hebben we aandacht voor (licht)oplossingen die onnodige lichtvervuiling minimaliseren of zelfs helemaal voorkomen.

Render Slotplein

(Licht)expertise gaat verder dan licht

Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende partners op het gebied van beeld en geluid, combineren wij licht en aansturing tot een passende totaalbeleving. Dit noemen wij ‘Experience as a Value’. Deze flexibiliteit en expertise maakt dat wij een geschikte samenwerkingspartner zijn voor architecten, installateurs en (eind)klanten om voor ieder project een totaaloplossing te realiseren. 

Aandacht voor de veranderingen ten gevolge van Energielabel C

Naast een verbetering van het binnenklimaat, maakt het verplichte energielabel C voor kantoren verduurzaming noodzakelijk. Met ledverlichting en slimme aansturing van LuxImprove bent u verzekerd van een verbetering van uw (werk)omgeving, en maakt u de juiste stap naar het optimaliseren van uw energielabel.

Kies voor de expertise van LuxImprove

Wilt u in de huidige infrastructuur uw verlichting één-op-één vervangen? Of kiest u voor een volledig nieuw lichtplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u verwonderen door de mogelijkheden en bezoek onze website op www.luximprove.com, of neem contact op via 0113 603 118.


Cover S&A GD 2022Dit is een verkorte versie van het artikel Luximprove denkt proactief mee in het toepassen van de juiste (licht)oplossingen. De volledige versie verscheen eerder in Stedebouw & Architectuur, editie Renovatie & Herstructurering van 2022, die op 15 juli 2022 verscheen.

Je kunt deze editie nabestellen. Een exemplaar kost € 25,- exclusief verzendkosten. Mail naar administratie@acquirepublishing.nl met jouw NAW-gegevens en (indien noodzakelijk) een opdrachtnummer.

Gegarandeerd alle edities van Stedebouw & Architectuur per jaar ontvangen, inclusief de Innovatiecatalogus? Neem dan een abonnement.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.

Meer artikelen met dit thema

descriptionArtikel

Meer dan 1.386 m2 verticaal groen op Schiphol Trade Park

6 sep om 12:33 uur
Bij twee nieuwe distributiecentra op Schiphol Trade Park is 1.386,5 vierkante meter verticaal groen geplaatst. De…
Lees verder »
descriptionArtikel

De kroning van Den Haag door Grotiustorens van MVRDV

24 aug om 08:00 uur
De skyline van Den Haag wordt verrijkt door de Grotiustorens, twee multifunctionele woontorens die zijn ontworpen…
Lees verder »
descriptionArtikel

Gevel-as-a-service: ‘Standaardiseer contracten, financiering en technische richtlijnen’

3 aug om 08:00 uur
Een decennium geleden had je je niet kunnen voorstellen dat je het eigendom van een van de belangrijkste…
Lees verder »
descriptionArtikel

Grootste kalkhennepgevel van Nederland voor gemeente Voorst

27 jun om 08:00 uur
Architectenbureau De Twee Snoeken heeft voor de gemeente Voorst een nieuw gemeentehuis ontworpen met een gevel die…
Lees verder »
person_outlineBlog

Diepe gevels voor hybride gebouwen

7 jun om 11:04 uur
De 20e eeuw eindigde in de westerse wereld met een laatste golf van optimisme voor een toekomst van ongelimiteerde…
Lees verder »
descriptionArtikel

‘De architect moet zich afvragen: voor wie bouw ik en voor hoe lang?’

1 jun om 09:21 uur
Praat je in wetenschappelijke sferen over de gevel, dan is Ulrich Knaack niet weg te denken. Knaack, hoogleraar…
Lees verder »
descriptionArtikel

Editie Gevels & Daken 2022 is verschenen

27 mei om 08:00 uur
De tweede editie van Stedebouw & Architectuur in 2022 is verschenen. In deze editie staat de 'next-generation…
Lees verder »
descriptionArtikel

Grote opknapbeurt voor Pepergasthuis

11 mei om 09:15 uur
Woningcorporatie Lefier geeft het Pepergasthuis in het centrum van Groningen een flinke opknapbeurt. Zowel aan de…
Lees verder »