Luximprove denkt proactief mee in het toepassen van de juiste (licht)oplossingen

maandag 5 september 2022
Naast het energiezuinige en functionele aspect spelen sfeer, comfort en veiligheid ook een rol in het effectief toepassen van de juiste verlichting. Veel gebouweigenaren worstelen met de overstap naar energiezuinige (licht)oplossingen vanwege het aankomende Energielabel C. Wilt u kostenbewust en efficiënt omschakelen naar led-verlichting? Kies dan voor een merkonafhankelijk lichtadvies van LuxImprove.

Ontzorging dankzij een goed (licht)advies

Het ingaan van het juiste traject begint bij een onafhankelijk lichtadvies. De werkwijze van LuxImprove begint altijd met een inventarisatie door één van onze lichtexperts. Zo kijkt onze lichtexpert naar het gebruik van de ruimte en natuurlijk uw wensen met betrekking tot de verlichting.

Besteedt u het volledige traject van planning tot oplevering aan ons uit? Dan ervaart u het gemak van ontzorging. Samen met alle betrokken partijen vormt LuxImprove een bouwteam. 

Door de merkonafhankelijke positie van LuxImprove kunnen we denken in creatieve (licht)oplossingen. Niet voor niets dat onze kreet ‘Licht doet (ver)wonderen’ synoniem staat voor functie, sfeer en prestaties.

Realistisch beeld dankzij (licht)ontwerp

Het accent op detail en beleving laat zich moeilijk vertalen op papier. Daarom is ons team in staat om voor iedere situatie, of omgeving, een passend (3D)-lichtontwerp te creëren. Transparantie en sturen op kwaliteit is een speerpunt in onze werkzaamheden. Dat blijkt uit onze deelname aan de gedragscode lichtberekeningen van het NSVV.

In ons lichtontwerp combineren we functioneel en sfeervol licht tot een prachtig eindresultaat. Daarbij hebben we aandacht voor (licht)oplossingen die onnodige lichtvervuiling minimaliseren of zelfs helemaal voorkomen.

Render Slotplein

(Licht)expertise gaat verder dan licht

Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende partners op het gebied van beeld en geluid, combineren wij licht en aansturing tot een passende totaalbeleving. Dit noemen wij ‘Experience as a Value’. Deze flexibiliteit en expertise maakt dat wij een geschikte samenwerkingspartner zijn voor architecten, installateurs en (eind)klanten om voor ieder project een totaaloplossing te realiseren. 

Aandacht voor de veranderingen ten gevolge van Energielabel C

Naast een verbetering van het binnenklimaat, maakt het verplichte energielabel C voor kantoren verduurzaming noodzakelijk. Met ledverlichting en slimme aansturing van LuxImprove bent u verzekerd van een verbetering van uw (werk)omgeving, en maakt u de juiste stap naar het optimaliseren van uw energielabel.

Kies voor de expertise van LuxImprove

Wilt u in de huidige infrastructuur uw verlichting één-op-één vervangen? Of kiest u voor een volledig nieuw lichtplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u verwonderen door de mogelijkheden en bezoek onze website op www.luximprove.com, of neem contact op via 0113 603 118.


Cover S&A GD 2022Dit is een verkorte versie van het artikel Luximprove denkt proactief mee in het toepassen van de juiste (licht)oplossingen. De volledige versie verscheen eerder in Stedebouw & Architectuur, editie Renovatie & Herstructurering van 2022, die op 15 juli 2022 verscheen.

Je kunt deze editie nabestellen. Een exemplaar kost € 25,- exclusief verzendkosten. Mail naar administratie@acquirepublishing.nl met jouw NAW-gegevens en (indien noodzakelijk) een opdrachtnummer.

Gegarandeerd alle edities van Stedebouw & Architectuur per jaar ontvangen, inclusief de Innovatiecatalogus? Neem dan een abonnement.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.

Meer artikelen met dit thema

descriptionArtikel

'Senior Smart Living' voor vitale vijftigplusser in ParkEntree Schiedam

6 jun om 11:29 uur

Samen met andere vitale vijftigplussers wonen, werken en recreëren, dat is het idee achter ParkEntree in…

Lees verder »
descriptionArtikel

'Juist nu is verbindende kracht van architectuur van belang'

24 mei om 08:45 uur

De winnaars van de verkiezing 'BNA Beste Gebouw van het Jaar 2023' richten zich allemaal op de thema's van de…

Lees verder »
person_outlineBlog

De gevel nieuw denken

22 mei om 16:36 uur
De transitie naar een duurzame moderniteit is begonnen. Als er binnen de architectuur een element is waar de…
Lees verder »
descriptionArtikel

MVRDV transformeert voormalige raffinaderij Hangzhou Grand Canal

22 mei om 10:58 uur

Het masterplan van MVRDV en OpenFabric heeft de competitie gewonnen voor de transformatie van het Hangzhou Oil…

Lees verder »
descriptionArtikel

Meer van alles waar we minder van hebben

15 mei om 07:43 uur
De duurzaamheidsopgave gaat niet over energie, klimaat of materialen. Volgens Jaap Wiedenhoff, senior adviseur ABT…
Lees verder »
descriptionArtikel

Depot Boijmans wint European Museum of the Year Awards 2023

10 mei om 08:00 uur
Depot Boijmans van Beuningen, bekend door zijn reflecterende gevel, heeft een Speciale Juryprijs gewonnen tijdens…
Lees verder »
descriptionArtikel

Het spanningsveld tussen veiligheid en toegankelijkheid

9 mei om 08:13 uur
Loop langs het nieuwe Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en het unieke rondvormige ontwerp en de…
Lees verder »
descriptionArtikel

Editie Gevels & Daken 2023 is verschenen

28 apr om 08:00 uur
De tweede editie van Stedebouw & Architectuur in 2023 is verschenen. In deze editie staan gevels en daken…
Lees verder »