Beurs Domotica & Slim Wonen

nov18
Op 18 en 19 november 2015 organiseert Smart Homes voor de tiende keer de Beurs Domotica & Slim Wonen. Een lustrum dat vraagt om een speciale editie. Ook dit jaar opent Smart Homes de deuren van het Evoluon in Eindhoven, een locatie die staat als een huis als het gaat om techniek en innovatie.

Tegenwoordig bedien je apparaten met één druk op je smartphone of tablet, zonder erbij na te denken wat de rol van techniek daarbij is. Dat benadrukken we tijdens deze beurs, alles is met elkaar te verbinden! Smart Homes wil bezoekers laten ervaren wat de voordelen zijn van slim wonen. 

 

Smart Home Award

Ook dit jaar weer een uitgebreid programma inclusief boeiende congressen. Zoals elk jaar wordt de Smart Homes Award uitgereikt aan het best gerealiseerde domoticaproject én zetten we de meest inspirerende stand in de spotlights.

 

Tien jaar

Al tien jaar lang is De Beurs Domotica & Slim Wonen hét evenement als het gaat om slimme technologische toepassingen en diensten. Het aanbod is ook dit jaar weer enorm: producten en diensten op het gebied van communicatie, zorg en alarmering, veiligheid, entertainment, AV, infrastructuur etc. 

Ga op ontdekkingstour: zie, hoor, voel en proef domotica! Beleef en ervaar slimme techniek en oplossingen en laat je inspireren. 

 

Ga naar www.beursdomoticaenslimwonen.nl voor meer informatie over programma en aanmelden.

Beurs Domotica & Slim Wonen

Woordveld domotica en slim wonen

Datum / tijd

18 november 2015
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meEvoluon in Eindhoven