Woningen gerenoveerd met geïsoleerd gevelsysteem

maandag 20 september 2010
timer 2 min
Dit voorjaar zijn 114 woningen in Swifterbant gerenoveerd met de zelfdragende STB iso-goot van Stark Technische Bouwelementen (STB).

In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Salverda uit ’t Harde is een volledig geschuimde goot aangebracht. Dit nieuwe geïsoleerde gevelsysteem sluit volledig aan op het karakter van elke gevel en vergroot de stijleenheid van woningen en gebouwen.

Voor dit project werd de zelfdragende STB iso-goot ontwikkeld en gefabriceerd op basis van persoonlijke vormspecificaties. Zo is bijvoorbeeld een pvc-buis ingeschuimd in een verticale goot, omdat de architect te veel pvc aan de gevel niet fraai vond. De keuze voor de STB iso-goot werd mede versterkt, omdat planmatig onderhoud in de toekomst minimaal is.
De zelfdragende iso-dakgoot is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Architecten en gebouwbeheerders hebben nu meer mogelijkheden om de stijleenheid van woningen en gebouwen te vergroten.

 

De zelfdragende STB iso-goot is een duurzaam en betrouwbaar product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. De buitenzijde van hoogwaardig aluminium maakt de goot ongevoelig voor roest of rot. De binnenzijde is gevuld met PUR-schuim wat de goot uitermate stevig en licht maakt. Het is een zelfdragend systeem dat door deskundige vakmensen wordt ingemeten en altijd passend gemonteerd. De gepatenteerde haak-pinsluiting koppelt de gootdelen in maximale lengtes van vier meter en garandeert een naadloze en lekvrije aansluiting.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel