Villeroy & Boch presenteert 360º Projects en O.novo

maandag 9 mei 2011
timer 2 min
Of het nu gaat om een voetbalstadion of een luxe hotel: met 360º Projects biedt Villeroy & Boch passende producten voor ieder denkbaar project. Volledig toegespitst op de wensen van bouwplanners, architecten, projectontwikkelaars en investeerders.

Met 360º Projects introduceert Villeroy & Boch een overtuigend, samenhangend en uitgebreid productaanbod voor de projectbranche. De producten zijn onderverdeeld in vier niveaus: van het oranje entry-segment, met productlijnen als O.novo, O.novo style en Frame to Frame, tot het paarse luxe-segment, met lijnen als Memento en La Belle. Voor ieder project een eigen karakter en een eigen kleur.   

 

Topservice

Naast het uitgebreide productaanbod, staat 360º Projects ook voor topservice, dóór en vóór professionals. Zo is er een speciale telefoonservice, bemand door experts in het vak. De diverse producten zijn voorzien van QR-codes, die direct linken aan relevante productinformatie. In de toekomst wordt er een digitaal platform opgezet, waar professionals ervaringen kunnen uitwisselen.       

Alle kanten op

Met het nieuwe O.novo kunt u alle kanten op. Als professional, maar ook als consument. De producten uit de O.novo-lijn behoren tot het oranje, ‘entry’-segment van het 360º project. Het resultaat is een grote collectie aan producten in verschillende afmetingen, in basiswit (O.novo) of gedecoreerd (O.novo Style), in een gunstige prijsklasse. Karakteristiek kenmerk van de badkamercollectie O.novo is het samenspel van strakke lijnen en vloeiende, ovalen binnenvormen. Vooral in de diverse wastafelvarianten komt dit contrast goed tot zijn recht. De wc’s met waterbesparende Aquareduct technologie overtuigen door hun hoge functionaliteit en de frisse vormgeving. Door de verborgen bevestiging van de staande wc’s en bidets zijn ze gemakkelijk te installeren en verplaatsen.

 

www.villeroy-boch.com.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel