Vetrotech Saint-Gobain vernieuwt Vuistregels

donderdag 7 juli 2011
timer 2 min
Sinds juni 2010 voert Vetrotech Saint-Gobain haar nieuwe logo. Gezien de marktsituatie is besloten dit logo – en daarmee de nieuwe huisstijl – geleidelijk in te voeren. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar in de documentatie, die in de loop van de tijd wordt vernieuwd.

Brandveiligheid in gebouwen wordt vertaald in een uitvoerig preventiebeleid, vastgelegd in Europese alsook nationale regelgeving. Deze normering heeft betrekking op de functie van het gebouw en bepalen zowel de indeling als de bouwkundige constructie en materialen. Want, mocht er brand uitbreken, dan moet iedereen het pand snel en veilig kunnen verlaten.

 

Nieuwe Vuistregels

Vetrotech Saint-Gobain licht de regelgeving die in Nederland van toepassing is op een eenvoudige wijze toe in haar nieuwe Vuistregels. In deze documentatie wordt aan de hand van eenvoudige afbeeldingen per gebouwfunctie, zoals vastgelegd in het Bouwbesluit, toegelicht welke classificatie brandwerend glas toegepast dient te worden.

 

Specialist brandwerend glas

Vetrotech Saint-Gobain is de specialist op het gebied van brandwerend glas. Wij richten ons enkel en alleen op het voortbrengen van multifunctionele UV-bestendige brandwerende veiligheidsbeglazingen. Ons internationaal georiënteerde team is uw aanspreekpunt voor verkoop, marketing en technisch advies voor de Benelux en voor Marinetoepassingen.

 

Een digitaal exemplaar van de Vuistregels, vindt u op www.vetrotech.com, een gedrukt exemplaar is aan te vragen via vetrotech.benelux@saint-gobain.com.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel