Verweij Houttechniek wederom verkozen tot FD Gazelle

woensdag 24 november 2010
timer 3 min
Verweij Houttechniek uit Woerden is voor het tweede jaar in successie verkozen tot FD Gazelle door het Financiële Dagblad.

Die titel is alleen weggelegd voor bedrijven die over de afgelopen drie jaar 20% groeiden. Ondanks het zware weer in de bouw voldeed Verweij Houttechniek wederom aan die voorwaarde met een groei over de afgelopen drie jaar van ruim 42 procent. De uitreiking van de FD Gazellen vond gisteren plaats in de schouwburg van Almere.

 

Ruud Verweij, directeur van Verweij Houttechniek, gaf aan blij te zijn met de erkenning. Volgens Verweij heeft het feit dat zijn bedrijf het goed doet ondanks de economische tegenwind onder andere te maken met innovatief ondernemen en de markt waarop het zich richt. ‘Verweij Houttechniek opereert met het vervaardigen van hoogwaardige houten gevelelementen voor een groot deel in de renovatiemarkt. Daar zit, ondanks de recessie, nog behoorlijk wat groei. In ons meer dan 100-jarig bestaan hebben we in deze markt een sterke positie weten te verwerven. Als technisch bedrijf volgen we de marktontwikkelingen ook nauw. Blijven vernieuwen en het ontwikkelen van nieuwe concepten is een continu proces waarmee we onszelf steeds weer versterken. Deze nominatie bevestigt dat we met het investeren in duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw de goede weg zijn ingeslagen.’

 

FD Gazellen is een initiatief van het Financiële Dagblad. De gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden en bijdragen aan de economische dynamiek. Ze zijn krachtbronnen voor innovatie, zwengelen werkgelegenheid aan en zijn een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn over deze periode van drie jaar en in het eerste jaar behoort de omzet minimaal € 100.000,- te bedragen. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend.

 

Verweij Houttechniek is een familiebedrijf dat in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie heeft weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen in zowel de renovatie, restauratie als in de nieuwbouw. Het ontwerpen, inmeten, produceren en monteren van houten kozijnen, ramen, deuren en aanverwante producten is de core-business. Het leveren van een hoogwaardige kwaliteit, maatwerk en een duurzaam product staan daarbij voorop. Innovatie en marketing zijn de stuwende krachten achter de onderneming waarbij het ontwikkelen van nieuwe concepten een continu proces is. Verweij Houttechniek is een vooruitstrevend bedrijf dat een prettige en doelmatige samenwerking met mensen nastreeft. Zie ook www.verweij-ht.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel