Veiligheidsoptie voor Hörmann aluminium voordeuren

maandag 30 augustus 2010
timer 2 min
Hörmann ontwikkelde een geïntegreerde veiligheidsuitrusting tegen inbraak volgens weerstandsklasse 2.

Voordeuren met inbraakbeveiliging zijn overal standaard verkrijgbaar. Mooie deuren ook. Vaak moet de klant kiezen: of een deur met een aantrekkelijke uitstraling of een deur met een hoge veiligheidsstandaard. Hörmann ontwikkelde daarom een geïntegreerde veiligheidsuitrusting tegen inbraak volgens weerstandsklasse 2 (WK 2) van de DIN V ENV 1627 voor al haar hoogwaardige aluminium voordeuren.

 

Vanaf nu biedt Hörmann de voordeurmotieven van de modellen TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus en alle zijpanelen en bovenlichten optioneel in WK 2-uitvoering aan. Mooi en onzichtbaar.

 

Na een ontwikkelperiode van ruim twee jaar is de veiligheidsuitrusting gereed. “We hadden eerder met de WK 2-veiligheid naar buiten kunnen komen”, zegt Harald Bermes, productmanager in de fabriek van Eckelhausen. “Maar we hadden ons tot doel gesteld om een inbraakveilige uitrusting te ontwikkelen die we voor alle deurmotieven konden aanbieden.” Dit was een hele opgave, gezien het grote aantal uitvoeringen in het Hörmann-assortiment. “Vooral de eis om geen enkele optische beperking te accepteren, was van invloed op de ontwikkeling”, aldus Bermes. Want met het credo van Hörmann (‘Kwaliteit zonder compromis’) moest de constructie voor alle 87 deurmotieven perfect zijn.

 

De WK 2-uitrusting voor aluminium voordeuren biedt Hörmann ook in de verkoop grote voordelen. Veiligheidsbewuste klanten, die niet willen inboeten op kwaliteit van het design, hebben nu standaard veel keuze. 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel