Van Ieperen Groep verzorgt onderhoud voor Mozaïek Wonen

maandag 18 juli 2011
timer 2 min
De Van Ieperen Groep gaat voor drieduizend woningen van Mozaïek Wonen in Gouda het reparatieonderhoud verzorgen. Naast de opvolging van reparatieverzoeken valt ook mutatieonderhoud onder het contract. De Van Ieperen Groep en Mozaïek Wonen ondertekenden onlangs het contract dat beide partijen voor langere tijd aan elkaar verbindt.

De werkzaamheden van de Van Ieperen Groep worden uitgevoerd volgens een Service Level Agreement (SLA). Voor Mozaïek Wonen betekent dit zekerheid, snelheid, lagere kosten en dus een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Groeimarkt

De Van Ieperen Groep onderkent de interessante ontwikkelingen die de laatste jaren plaatsvinden op het vlak van reparatie- en mutatieonderhoud. "Het is een echte groeimarkt", vertelt directeur Peter van Ieperen. "Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van groot onderhoud, reparatie- en mutatieonderhoud en bouwkundige renovatie, is de Van Ieperen Groep niet alleen voor Mozaïek Wonen de juiste keus. Diverse woningcorporaties uit het hele land vinden in ons bedrijf een betrouwbare en betrokken partner. De resultaatverplichting in de vorm van een SLA, biedt de zekerheid waar woningcorporaties naar op zoek zijn. Zij kunnen zo terugvallen op een partij die jarenlange ervaring op het gebied van renovatie en onderhoud combineert met heldere financiële afspraken."

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel