Twee nieuwe categorieen Saint-Gobain Gyproc Trophy

maandag 22 augustus 2011
timer 2 min
Saint-Gobain Gyproc voegt twee nieuwe categorieën toe aan zijn nationale Saint-Gobain Gyproc Trophy: een Innovatieprijs en een Publieksprijs.
De Gyproc Trophy is een tweejaarlijkse prijs die het bedrijf toekent aan de meest vakkundige en innovatieve binnenafbouwprojecten met Gyproc-producten in Nederland. Dit jaar organiseert Gyproc de wedstrijd voor de derde keer. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Gyproc Professionals Dag op vrijdag 4 november 2011.
Sinds dit jaar bestaat de Gyproc Trophy uit drie prijzen. De hoofdprijs blijft de Gyproc Trophy. Nieuwe categorieën zijn de Innovatieprijs en de Publieksprijs. Met de Gyproc Trophy waardeert Saint-Gobain Gyproc Nederland de creativiteit en het vakmanschap van plafond- en wandmontagebedrijven: de Gyproc Professionals. Een vakkundige jury bestaande uit specialisten op het gebied van bouwkundige architectuur en afbouw, beoordeelt de inzendingen op vakmanschap en architectuur, en op technische criteria. Saint-Gobain Gyproc Nederland stuurt het winnende project in voor de Internationale Gyproc Trophy in 2012.
Prijscategorieën
Gyproc kent de nieuwe Innovatieprijs toe aan een nieuwe en verrassende oplossingen met Gyproc-producten, maar ook voor vernuftige oplossingen voor logistiek, arbeid en kostenbeheersing.
De Publieksprijs zal in eerste instantie een erkenning zijn van plafond- en wandmontagebedrijven onderling. Iedere deelnemer in de Gyproc Trophy stemt op een ander ingezonden project. In een later stadium stelt Gyproc deze prijs open voor het overige publiek. De keuze van de montagebedrijven weegt zwaarder bij de toekenning van de Gyproc Trophy.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel