Strikolith presenteert Strikolith Betonstuuk: stuuksystemen met betonuitstraling

vrijdag 8 juli 2011
timer 2 min
Strikolith presenteert met Strikolith Betonstuuk een uitgebreid programma stuuksystemen met een betonuitstraling. Hiermee speelt Strikolith in op de toenemende vraag naar esthetische afwerking voor zowel binnen- als buitenmuren. Daar waar voorheen beton louter een functioneel karakter had, wordt het tegenwoordig steeds vaker toegepast vanwege de esthetische mogelijkheden.

Met de stuuksystemen  van Strikolith Betonstuuk worden deze esthetische mogelijkheden in één klap groter, omdat ze óók kunnen worden toegepast op andere ondergronden dan beton. De 100 procent betonuitstraling zorgt ervoor dat de producten niet van echt beton zijn te onderscheiden.

 

Nieuwbouw en bestaande bouw

De stuuksystemen van Strikolith Betonstuuk kunnen worden toegepast in zowel nieuwbouw als in bestaande bouw in zowel de woningbouw als in de utiliteitssector. Onder Betonstuuk heeft Strikolith verschillende betonstijlen gebundeld, die het mogelijk maken om elke ondergrond in elke omgeving een betonuitstraling te geven. Wat kleurschakeringen betreft is er veel mogelijk. Zo kan enerzijds door de juiste kleurafstemming  de authenciteit van een historisch grachtenpand worden benadrukt; anderzijds krijgt het ontwerp van een nieuw kantoorgebouw meer allure door de keuze voor een stuuksysteem met betonuitstraling.

 

Uitstekend te combineren

De stuuksystemen zijn bovendien uitstekend te combineren met een Strikotherm geïsoleerde gevel. Door bijvoorbeeld de combinatie reeds in de ontwerpfase mee te nemen, kan er een aanzienlijke kostenbesparing worden gerealiseerd.

 

Interieurs

Behalve voor buitengevels zijn de stuuksystemen van Strikolith Betonstuuk uitermate geschikt voor interieurs, niet alleen in de verblijfsruimten, maar ook bijvoorbeeld in badkamers en douches, waarin het accent is verschoven van functionele ruimte naar ontspanningsruimte.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel