Strategische bijeenkomst Toekomst Bouw

woensdag 3 november 2010
timer 2 min
Op vrijdag 19 november schuiven o.a. Rudy Stroink (TCN), Margriet Drijver (Com.wonen) en Guus Berkhout (Triodos Bank) aan.
Om innovatie in de bouw een extra boost te geven organiseert Media Plaza op vrijdag 19 november 2010 van 14.00-17.30 uur de strategische bijeenkomst: Toekomst Bouw. Tijdens deze bijeenkomst kijken we niet naar het verleden, maar naar de toekomst en hoe de bouwsector tot betere werkwijzen en een gezondere kantorenmarkt kan komen.

Eén op de zeven kantoorgebouwen staat leeg, maar in 2009 stegen de vierkante meters nog met 30% en gemeenten hebben voor 6 miljoen vierkante meters aan bouwplannen op de plank liggen. En dat terwijl de vraag naar kantoorruimte afneemt. Veranderingen zijn nodig om tot innovatieve oplossingen te komen. Vooralsnog zit de markt echter op slot. Iemand moet de eerste stap zetten om te investeren in verbetering, maar wie zal dat zijn? En veranderen, hoe doen we dat en waar moeten we beginnen?

De strategische bijeenkomst Toekomst Bouw gaat in op deze vragen door vooruit te kijken. Welke vertrouwensvraagstukken spelen een rol, hoe lossen we die op en hoe pakken we vervolgens de leegstand aan? Wat is ervoor nodig om communicatie op gang te brengen in de keten?

Op vrijdag 19 november gaan alle partijen uit de keten met elkaar in gesprek. . Om een antwoord te formuleren op bovenstaande vragen en een beweging in gang te zetten die de toekomstvisie van de bouwsector als geheel weer op scherp zet.

Meer informatie over de strategische bijeenkomst Toekomst Bouw op www.toekomstbouw.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel