St. Joris brengt gevelstenen in polyformaat

maandag 4 juli 2011
timer 2 min
Met de gevelstenen in polyformaat biedt St. Joris architecten en aannemers de mogelijkheid om hun creativiteit en avontuurlijke ontwerpen volledig tot bloei te laten komen. Door hun verschillende afmetingen maken gevelstenen in polyformaat het mogelijk om er heel creatief mee om te gaan en verrassende effecten aan te brengen in het gevelbeeld.

St. Joris heeft een aanbod van negen verschillende formaten. De negen polyformaten harmoniëren optimaal met elkaar. Naast het standaardaanbod zijn polyformaten desgewenst leverbaar in alle RAL-kleuren.

Europa’s grootste producent van glazuurstenen

St. Joris uit het Limburgse Beesel, Europa’s grootste producent van glazuurstenen, koestert die liefde voor het ambacht. Het assortiment van St. Joris bestaat uit standaard stenen, profielstenen en ‘Specials’. St. Joris staat garant voor haarscheurbestendige, rondom gekleurde, krasvaste, kleurechte geglazuurde topstenen. De kracht van St. Joris schuilt in het continue zoeken naar aansluiting tussen de meerwaarde van de glazuurstenen en de wensen van architecten. Kleur stenen die toepasbaar zijn in elke gevel; van klassiek tot moderne architectuur. St. Joris stoeit met vormen, kleuren en materialen om architecten en aannemers te inspireren tot bijzondere ontwerpen en uitvoeringen. Subtiele lijnen of strakke vormen die invulling geven aan een creatief bouwproces. Glazuurstenen die worden ontwikkeld in eigen atelier, maar veelal ook in nauwe samenwerking met architecten en bouwers.

 

Elk gebouw uniek

St. Joris maakt elk gebouw tot een bijzonder gebouw en is in staat dat bijzondere karakter van een gebouw te accentueren met een eigen persoonlijke gevelsteen. St. Joris denkt in concepten en levert tevens raamdorpels, muurafdekkers of Colorline stenen. Of het nu gaat om imposante ramen of hoekramen, de raamdorpelstenen van St. Joris zorgen in elk gebouw voor een doordachte en degelijke afwatering.

www.stjoris.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel