Skylux lichtkoepels lanceert de elektrische daktoegangskoepel

vrijdag 10 september 2010
timer 1 min
Koepelspecialist AG Plastics uit Harelbeke-Stasegem verrast markt met nieuwe ontwikkelingen en opmerkelijke evoluties op het vlak van dakbeglazing.

Naast lichtkoepels die voldoen aan de allerstrengste internationale eisen en die ook als eerste over een verplichte CE-markering beschikten, biedt de onderneming ook een daktoegangskoepel aan.    

 

De voorgemonteerde elektrische daktoegangskoepel biedt een vlotte toegang tot het platte dak of het dakterras voor onderhoud, evacuatie, terrastoegang of als brandweertoegang.  Door de zijdelingse positie van de motor(en) wordt de doorgangsopening maximaal benut.  Zo kan er een maximale vrije opening tot 3,12 vierkante meter ontstaan.  De Skylux daktoegangskoepel gaat in een vlotte beweging  open tot 90 graden.  De openingshoek kan traploos ingesteld worden en is daardoor ideaal als daktoegang en als ventilatiekoepel.  Een kant en klaar voorgemonteerde daktoegangskoepel met 24V motor en omvormer, klaar om op de netspanning van 230 V aan te sluiten.  De installatie is kort en eenvoudig. 

 

Veilig en betrouwbaar

De Skylux elektrische daktoegangskoepel doorstond alle belangrijke testen om aan de Europese norm EN 1873 te voldoen: windbelastingstest, duurzaamheidstest, lucht- en waterdichtheidstest, enz.  De meer dan 50 verschillende afmetingen kunnen met het volledige Skylux assortiment gecombineerd worden.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel