Nieuwe meubellijn xio® nu leverbaar

woensdag 15 juni 2011
timer 1 min
ROHDE & GRAHL presenteerde op de Orgatec de nieuwe meubellijn xio®. Het vooruitstrevende tafelprogramma combineert vorm en functie in één concept. Door de modulaire opbouw en de slimme constructie kan voor een grote diversiteit aan organisaties een werkplekvorm op maat gecreëerd worden.

 xio® is geschikt voor allerlei activiteiten, van geconcentreerd werken tot vergaderen en van teamwork tot kort overleg.

 

Door het grote aantal mogelijkheden in kleuren, materialen én vormen is er veel ruimte voor het verwezenlijken van nieuwe ideeën. Dit maakt xio® geschikt voor een optimaal functionerende backoffice, maar ook voor een representatieve werkplek op niveau. Door de intelligente koppelingsmogelijkheden is een xio® opstelling in een handomdraai te wijzigen. Hiermee is xio® flexibel inzetbaar en bijzonder toekomstgericht!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel