Nieuwe geïsoleerde gevelsysteem van Stark Technische Bouwelementen

dinsdag 28 juni 2011
timer 2 min
Het nieuwe aluminium geïsoleerd gevelsysteem van Stark Technische Bouwelementen sluit volledig aan op het karakter van elke gevel in de woning- en utiliteitsbouw.
De zelfdragende iso-dakgoot wordt gefabriceerd op basis van persoonlijke vormspecificaties en is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Architecten en gebouwbeheerders hebben nu grote mogelijkheden om de stijleenheid van woningen en gebouwen te vergroten. Dat maakt samenhang in stijl.
 
Vier sterke punten
De STB iso-dakgoot is een duurzaam en betrouwbaar product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Het systeem wordt zowel in standaarduitvoeringen als op maat geleverd.
Vier punten maken het onderscheid:
  • Buitenzijde van hoogwaardig aluminium maakt de goot ongevoelig voor roest of rot
  • Binnenzijde gevuld met PUR-schuim maakt de goot uitermate stevig en licht.
  • Zelfdragend systeem dat door deskundige vakmensen wordt ingemeten en altijd passend gemonteerd.
  • Gepatenteerde haak-pinsluiting die de gootdelen in maximale lengtes van 4 meter koppelt en een naadloze en lekvrije aansluiting garandeert

 

Design en duurzaam
Dankzij zijn architectonische en duurzame eigenschappen is de STB iso- dakgoot het antwoord op de wensen en eisen van architecten, woningcorporaties en andere gebouwbeheerders, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het nieuwe gevelsysteem maakt de afweging tussen het duurzame niet zo fraai ogende PVC en het onderhoudseisende goed ogende hout, heel eenvoudig. De aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met de service en garantietermijnen van STB zijn een ijzersterke troef.
 
Milieu – Recyclebaar
Aluminium is onbeperkt recyclebaar. Bovendien is formeel door de Dienst Waterbeheer en Riolering vastgesteld dat van de door Stark Technische Bouwelementen geleverde producten de afspoeling van aluminiumdeeltjes in het oppervlaktewater verwaarloosbaar is.
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel