Nieuw parkeerdeksysteem versnelt renovatie

woensdag 24 november 2010
timer 1 min
De primer Mastertop 621 is geschikt voor toepassing op nieuwe, dus nog vochtige, dekvloeren.

Een nieuwe primer en een snel uithardende slijtlaag die onderdeel zijn van parkeerdeksysteem Conideck van BASF maken het mogelijk parkeergarages in een korte periode te renoveren. Onlangs heeft de gemeente Tilburg de parkeergarage Koningsplein met dit systeem laten uitvoeren.

 

De primer Mastertop 621 is geschikt voor toepassing op nieuwe, dus nog vochtige, dekvloeren. Al een week na het leggen van de vloer kan de primer worden aangebracht. Een snel uithardende slijtlaag, die op dezelfde dag van een verzegelingslaag wordt voorzien, draagt bij aan een korte buitengebruikstelling van het parkeerdek.

 

BASF verzorgde in de Tilburgse parkeergarage niet alleen de vloersystemen inclusief belijning, ook de conservering van kolommen en plafond met een oppervlakte van ca. 11.000 m² werd meegenomen. Het gespecialiseerde adviesbureau Solid Services heeft het bestek gemaakt voor dit project en Tebecon verwerkt de vloersystemen.  Vanaf juni dit jaar is de renovatie in uitvoering en begin december wordt het project opgeleverd.

 

BASF Construction Chemicals ontwikkelt complete systemen voor de bouw, met een gamma van hulpstoffen voor beton, tegellijmsystemen en betonreparatie- en waterdichtingsproducten tot kunststofvloersystemen.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel