Nieuw directielid Hoefnagels

donderdag 6 januari 2011
timer 2 min
Per 1 januari 2011 is Gijs Hoefnagels benoemd tot commercieel directeur van Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren BV.

Gijs is sinds 2006 werkzaam binnen het familiebedrijf Hoefnagels en is de 4e generatie Hoefnagels die werkzaam is binnen het bedrijf. Hij heeft in afgelopen jaren de Salesafdeling van Brand- en Bedrijfsdeuren op een professionele wijze geleid en blijft verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten.

 

De Hoefnagels Groep is sinds 1884 actief in de Nederlandse bouwsector. Als ‘de specialist in branddeuren’ is Hoefnagels leidend in de markt van branddeuren. Continue focus op productontwikkeling en kennis van wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid van gebouwen zijn speerpunten waarmee Hoefnagels zich onderscheidt in de markt. Het assortiment bestaat o.a. uit brand- en rookwerende rolschermen, brandwerende rolluiken en brandwerende schuifdeuren (met vluchtdeur). Alle producten zijn maatwerkproducten, die volledig zijn afgestemd op de wensen en eisen van architect, opdrachtgever en wetgever.

 

Naast branddeuren is aluminium gevelbouw een onderdeel van het bedrijf. Hoefnagels Aluminium Gevels is de ideale partner voor architect, aannemer en eindgebruiker als het gaat om toepassen van de juiste aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels voor nieuwbouw en renovatie.

 

De directie van Hoefnagels bestaat uit 3 personen, te weten Cees Hoefnagels (algemeen directeur Hoefnagels Groep), Peter van den Elshout (directeur Hoefnagels Aluminium Gevels) en Gijs Hoefnagels (commercieel directeur Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren). Hoefnagels is hofleverancier en o.a. lid van Brandveilig Bouwen Nederland en de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel