Nieuw boek Gevelimpressies van Sto Isoned

donderdag 3 februari 2011
timer 2 min
Sto Isoned publiceerde het boek Gevelimpressies, 150 pagina’s met referenties uit binnen- en buitenland van succesvol uitgevoerde projecten met Sto-producten.

Aangevuld met technische informatie geeft Gevelimpressies een compleet  en actueel tijdsbeeld van gepleisterde isolatiesystemen voor de buitengevel. Het boek is een kleurrijke uitgave die de vrijheid in structuur, vorm en kleur van de producten en systemen van Sto nadrukkelijk onderstreept. Zoals bijvoorbeeld het surrealistisch gebouwde Ronald McDonald huis in Valkenburg, dat met Sto-gevelproducten in de geest van kunstenaar Hundertwasser is uitgevoerd.

 

Kennis van renovatie

Sto voelt zich verantwoordelijk voor de waarde van oude en nieuwe gebouwen. Om gevels, wanden en plafonds te verbeteren en duurzaam te beschermen, verbeteren wij onze product- en dienstverlening permanent. Samen met professionals in architectuur, bouwen en vastgoed zit  Sto al in een vroeg stadium aan tafel om de buitengevel tijdig bij herstructureringsvraagstukken te betrekken.  Zoals bijvoorbeeld het passief-renovatieproject van een begeleid wonen-complex aan de Sleephellingstraat in Rotterdam. Om een goede thermische isolatie en energiereductie te realiseren zijn onder meer Sto-producten toegepast.

 

Over STO

Sto AG is wereldwijd marktleider op het gebied van gepleisterde isolatiesystemen voor de buitengevel. De Nederlandse dochteronderneming Sto Isoned is er in gespecialiseerd, maar ook in systemen voor naadloze, akoestische (klimaat)plafonds, muurverf- en kunststof vloersystemen en decoratieve binnenafwerking. Sto levert ook glasgevels, natuursteengevels en andere afwerkingen zoals tegels en keramische steenstrips. Sto Isoned is sinds jaar en dag gevestigd te Tiel.

 

www.sto.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel