Nationale Staalbouwdag 2010: Energiek

vrijdag 8 oktober 2010
timer 1 min
Het evenement is bestemd voor opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, (staal)bouwers en studenten en docenten bouwkunde en civiele techniek.

De Nationale Staalbouwdag op 14 oktober  in Evenementenhal Gorinchembiedt een dagvullend programma met een vakbeurs en congres als hoofdbestanddelen. Op de beurs zijn 60 bedrijven en instellingen met hun producten en diensten vertegenwoordigd. De exposities zijn ingedeeld in vijf themapleinen: coaten & verzinken, industrie, ingenieursbureaus, software, en verbindingsmiddelen. Daarnaast zijn vier staalconstructiebedrijven en hun branchevereniging Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (SNS) verenigd op het Staalbouwplein met presentaties onder de slagzin 'Haal meer rendement uit uw projecten'.

 

Het congres is opgesplitst in themasessies rond drie belangrijke actuele aandachtsgebieden van het ontwerpen en bouwen met staal: 'duurzaamheid en kansen', 'kwaliteit en zekerheid' en 'architectuur en ontwerp'. Tot de sprekers behoren Wiana Partakusuma (Programmadirectie Duurzaam Inkopen, VROM), Theo Henrar (Corus IJmuiden), Wubbo Ockels (Faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek, TU Delft) en Mels Crouwel (Benthem & Crouwel Architects).

 

De lezingen worden afgewisseld met uitreikingen van de StudentenStaalprijs 2010, de Nationale Staalprijs 2010 en het eerste BREEAM NL Nieuwbouw oplevercertificaat.

 

Deltastaal uit Oosterhout, de Nederlandse staalhandelsonderneming binnen de Salzgitter Groep, treedt op als hoofdsponsor van de Nationale Staalbouwdag 2010.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel