Milieuprestatie ‘Prominent® SL’ Aluminium gelijkwaardig aan FSC-hout

dinsdag 30 november 2010
timer 1 min
Verhagen Ramen Gemert ontvangt DUBOKEUR® voor het toepassen van gerecycled aluminium.

De milieuprestaties van het aluminiumprofiel Prominent® SL van Verhagen Ramen uit Gemert zijn beter dan die van kunststof en gelijkwaardig aan FSC-hout. Onderzoek wees uit dat een aandeel van ruim 90% gerecycled aluminium gerealiseerd wordt. Voor die prestatie mocht Verhagen Ramen uit Gemert als 1e bedrijf het DUBOKEUR® in ontvangst nemen uit handen van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE).

 

Met het behalen van dit certificaat neemt Verhagen Ramen een voorsprong in duurzaam ondernemen. Hiermee geven zij woningcorporaties, projectontwikkelaars, architecten en alle andere bouwpartners de mogelijkheid om hun visie op duurzaam ondernemen uit te dragen in de uitvoering van hun projecten en een aantoonbare bijdrage te leveren aan het milieu. Binnen de bouwbranche krijgt duurzaamheid steeds meer de aandacht die het verdient. Zowel producenten, maar zeker ook opdrachtgevers is er veel aan gelegen de uitstraling te bezitten van een sociaal betrokken en milieubewuste onderneming. Verhagen Ramen heeft maatschappelijk ondernemen hoog in haar vaandel staan en wil op deze manier haar steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel