Meer dan 100 prefab dakopbouwen

woensdag 22 september 2010
timer 2 min
Huybregts Systeembouw uit Son , onderdeel van VB Groep bereikte in 2010 deze mijlpaal op het project prefab dakopbouwen in de Mattenbiesstraat in IJburg te Amsterdam.

Huybregts Systeembouw uit Son , onderdeel van VB Groep, heeft al meer dan 100 prefab dakopbouwen gerealiseerd. In 2010 werd deze mijlpaal bereikt op het project prefab dakopbouwen in de Mattenbiesstraat in IJburg te Amsterdam. Daarmee hebben inmiddels 100 eigenaren in 1 dag een grotere woning gekregen waardoor het woongenot aanzienlijk werd verbeterd. Kortom: Nauwelijks overlast, snelle realisatie, efficiënte aanpak dankzij prefab bouwconcept.

De dakopbouwen van Huybregts Systeembouw worden projectmatig en seriematig geproduceerd en geplaatst. Het plaatsingstempo ligt op ca. 4 dakopbouwen op 1 dag, waarbij aan het einde van de plaatsingsdag de woning weer wind en waterdicht is. De volgende serie wordt vervolgens weer geproduceerd en de woningen met dakopbouw worden ondertussen afgewerkt. Door deze industriële bouwwijze is de overlast voor de bewoner/eigenaar en andere omwonenden tot een minimum beperkt.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn de mogelijkheden van een dergelijk bouwconcept divers. Zowel in functionaliteit, als in afmeting, indeling, esthetisch opzicht en materialisatie. Zelfs een dakterras of een aanbouw op begane grond niveau behoren tot de mogelijkheden. De duurzame aanpak is gestandaardiseerd, maar indeling, omvang en uiterlijk kunnen heel eenvoudig aan de specifieke omgeving of wensen worden aangepast.
 
Het bouwconcept is in principe ontwikkeld om bestaande woningen conceptmatige te vergroten. Door de industriële bouwwijze is enige seriegrootte wenselijk. Dat betekent dat Huybregts Systeembouw veel werkt voor Woningbouwverenigingen en Vereniging van Eigenaren in Nederland. Maar ook particulieren die zich op een andere wijze verenigen, behoren tot de opdrachtgevers.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel