KNX lanceert nieuw partnership voor groot domoticanetwerk

maandag 15 november 2010
timer 2 min
Presentatie tijdens beurs Domotica & Slim Wonen in Evoluon.
Tijdens de beurs Domotica & Slim Wonen, op 17 en 18 november, lanceert KNX Nederland een nieuwe partnership. Om in de markt van woning- en gebouwautomatisering een breed en compleet netwerk van bedrijven te bouwen, vraagt KNX andere fabrikanten en leveranciers om KNX Technology Partner te worden. Dit partnership richt zich op alle leveranciers die geen KNX-gecertificeerde producten hebben, maar wel met hun producten een rol spelen in de markt van gebouw- en woningautomatisering.

KNX Nederland manifesteert zich steeds nadrukkelijker als aanjager en organisator van een marktomvattend netwerk voor installateurs en system integrators die zich met domotica en automatisering bezig houden. Al bijna 300 installateurs en system integrators hebben zich als KNX Professional aangemeld. Dit zijn marktpartijen in de installatiesector die met KNX als basis de meest uitgebreide systemen voor woning- en gebouwautomatisering realiseren. Op 17 november zal KNX een nieuw partnership bekendmaken dat meteen met één of meerdere klinkende namen van start gaat. In de beursstand zijn vertegenwoordigers van KNX Nederland aanwezig om de media hierover te informeren.

Deze beurs in het Evoluon is bovendien de eerste keer dat alle leden van KNX zich nadrukkelijk als één vereniging profileren. De fabrikanten ABB, Berker, Gira, Hager, Jung, Schneider, Siemens, Somfy en Theben hebben elk een kleine stand die in de grote KNX-stand is geïntegreerd. Daarmee geven zij nadrukkelijk aan dat zij onderdeel zijn van KNX en dat KNX de fabrikantonafhankelijke automatiseringsstandaard is die zij allemaal onderschrijven.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel