Klaar voor renovatie met keramische dakpannen

woensdag 15 september 2010
timer 1 min
Een van de weinige sectoren in de bouw waar nog echte groei te behalen valt, is verbouw en renovatie. En wat kan je dan beter gebruiken dan keramische pannen van Imerys? Met hun dubbele dakpannen en series als H10, HP10 en de PV10 heeft PGS BV voor die projecten prima toepassingen.

“Keramische pannen geven de laagste milieubelasting, gaan een leven lang mee en zijn door de tien stuks per vierkante meter afmeting snel te leggen. En dat terwijl de uitstraling van vroeger behouden blijft”, vertelt Piet Schaddenhorst, directeur van PGS BV uit Harderwijk en exclusief vertegenwoordiger van de dakpannen van Imerys.

 

Imerys TC (voorheen Huguenot fenal) is na twee decennia een begrip onder Nederlandse architecten en opdrachtgevers geworden. In hun veertien fabrieken met waterbedovens vervaardigt de Franse producent jaarlijks miljoenen pannen voor de Europese markt volgens

de laatste stand der techniek en mogelijkheden in de markt. In Nederland ligt de verkoop en technische begeleiding in handen van het centraal gelegen PGS BV. In Harderwijk heeft de exclusief vertegenwoordiger een groot aantal soorten, maten en hulpstukken uitgestald die een indruk geven van de mogelijkheden van keramische dakpannen.

 

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel