JHK Architecten wint VGME-Award voor DHTA

dinsdag 5 juli 2011
timer 2 min
JHK Architecten ontving 21 juni jl. de VGME-Award voor de Dutch HealthTec Academy. Deze VGME Award werd uitgereikt aan de beste herontwikkeling van het afgelopen decennium. De jury had drie projecten geselecteerd voor deze toch prestigieuze prijs.

“De DHTA is het beste revitalisatieproject van het afgelopen decennium”, aldus de VGME.

 

De VGME-Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de meest aansprekende herontwikkeling van een (bestaand) vastgoedobject. De Award werd uitgereikt ter ere van het 10-jarig bestaan van de VGME!

Tijdens de feestelijke avond waren ruim 100 gasten aanwezig. Zij kregen de aangename taak de presentaties van de drie genomineerden te beoordelen en hun stem uit te brengen op de in hun ogen beste herontwikkeling.


Het project Dutch HealthTec Academy had de voorkeur van de aanwezigen. Door middel van dit project is in Overvecht een leegstaand jaren 70 kantorencomplex omgebouwd tot een bruisende onderwijslokatie met kantoorruimte. Chris de Jonge van JHK Architecten ontving uit handen van de voorzitter van de jury, Michon van der Salm, CODUM. de prachtige award ontworpen door Tomáš Libertiny.

 

Meer weten? In de eerstvolgende editie van Stedebouw & Architectuur, die eind augustus verschijnt, is een interview opgenomen met Chris de Jonge, van het prijswinnende JHK Architecten. Ook het DHTA project komt hierin over het voetlicht

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel