Itho Daalderop opent Belgisch Support Center,

maandag 2 mei 2011
timer 2 min
Itho Daalderop, de Nederlandse fabrikant van ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur heeft een dochteronderneming voor België opgericht: Itho Daalderop Belgium bvba.

Reden voor de oprichting is de toegenomen aandacht in België voor solar en warmtepompen, hetgeen lokale ondersteuning vergt. Het support centre is vanaf 1 maart gevestigd in Sint-Niklaas. Per 1 juli 2011 zal deze vestiging volledig operationeel zijn.

Itho Daalderop Belgium bvba zal de commerciële activiteiten van haar huidige partners op het gebied van ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen (solar en warmtepompen) ondersteunen. Het verkoopkantoor is gevestigd in het Domo-pand in Sint-Niklaas. Het prachtige kantoor annex trainingsruimte/showroom is 485 m2 groot, en is gelegen langs de E17 tussen Antwerpen en Gent.

Comfort én energiebesparing
De visie en strategie van Itho Daalderop is gericht op duurzaamheid, comfort, kwaliteit en innovatie. Het bedrijf streeft naar een wereld waarin mens en milieu harmonieus samen gaan door comfortabeler en gezonder te wonen met tegelijkertijd een lager energieverbruik. De systemen bieden de optimale combinatie tussen duurzaamheid en comfort. Het assortiment zal ook in de toekomst continu worden aangevuld met innovatieve producten en systemen.

Sterke merken in Nederland
Itho en Daalderop zijn beide van oudsher sterke merken in de Nederlandse bouw- en installatiemarkt.
Door de jaren heen heeft Itho – opgericht 1919 – zich weten te manifesteren als betrouwbare en veelgevraagde leverancier voor ventilatiesystemen, afzuigkappen en cv- en warmwaterapparatuur. Itho is vijf keer genomineerd voor de VSK Award (innovatieprijs voor de installatiebranche) en heeft deze drie maal gewonnen. De productie van de ventilatoren, cv- en warmwaterapparatuur vindt plaats in Etten-Leur.
Daalderop – opgericht 1880 – is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van warmwater-apparatuur in Nederland. Alle producten kenmerken zich daarom door uniek warm water comfort. Het laatste decennium is het Daalderop gamma uitgebreid met innovatieve verwarmingsapparatuur en kokend water toepassingen. Ook Daalderop heeft diverse prestigieuze prijzen op haar naam staan, waaronder de Nederlandse Bouwprijs en twee nominaties voor de VSK-prijs, waarvan er één is toegekend. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in Tiel.

De commerciële activiteiten van Itho en Daalderop zijn inmiddels in Nederland geheel geïntegreerd om de gezamenlijke, ambitieuze doelstellingen in snel tempo te kunnen verwezenlijken.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel