Innovatielab presenteert De woonwijk van morgen

vrijdag 27 augustus 2010
timer 1 min
Uitgave geeft oplossingen voor het bereiken van een klimaatneutrale woonwijk.
Deze zomer werd het eerste exemplaar van de eindpublicatie van het Innovatielab 2009 met als titel: 'De woonwijk van morgen, duurzame innovatie binnen handbereik', uitgereikt aan Douwe Jan Joustra op het Cradle to Cradle 2.0 congres. Douwe Jan is lid van het aanjaagteam Cradle to Cradle van VROM/Agentschap NL en programmamanager van het Innovatieprogramma Klimaatneutrale Steden (IKS). In deze uitgave is het resultaat te zien van de energie, de overtuiging en het onderzoekswerk van de 24 deelnemers van het Innovatielab 2009. De écht vernieuwende oplossingen voor het bereiken van een klimaatneutrale woonwijk zijn op een creatieve manier in beeld gebracht. De uitgave is een optelsom van het gedachtegoed en de uitwerking van de 10 ideeën. De ideeën staan ieder op zichzelf maar vormen tezamen een prikkelende integrale aanpak voor een duurzame woonwijk.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel