Huybregts Systeembouw sluit zich aan bij innovatienetwerk

zaterdag 2 oktober 2010
timer 2 min
Huybregts Systeembouw uit Son, onderdeel van VB Groep,  is deelnemer geworden van de stichting Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB).
Het CIB is een branchegerichte stichting die alle partijen uit de bouwkolom begeleidt bij de aanpassingen die nodig zijn in het veranderende bouwklimaat.

 

Huybregts Systeembouw concentreert zich op projecten waarbij innovatieve prefab bouwprocessen en technieken, nieuwe bouwoplossingen mogelijk maken. Op dit moment wordt de beschikbare kennis en ervaring ingezet om bouwoplossingen middels een conceptmatige aanpak te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn de bouwconcepten jongerenwoning, seniorenwoning, woonzorggebouwen en prefab vergroting van bestaande woning als concept. "Een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat prima past binnen de filosofie van het CIB," aldus CIB directeur Piet Oskam.

 

Daarnaast prijst Oskam Huybregts Systeembouw om de progressieve manier van werken. Ondernemers die in deze onzekere tijden innovatief en toekomstgericht bezig zijn, kunnen zonder al te grote problemen de economische crisis doorkomen.

 

Het CIB zet zich in voor innovatie, samenwerking en duurzaamheid in de bouw en richt zich daarbij op alle betrokken partijen binnen het bouwproces. Voor deelnemende bedrijven speelt het CIB de rol van expertisecentrum, netwerk voor alle schakels uit de bouwkolom en begeleider bij en initiator van innovatieve projecten.

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel