Herintroductie RESISTIT ESK voor een betrouwbare water- en luchtdichting

maandag 3 juni 2024

Na jaren van afwezigheid produceert Carlisle CM Europe (CCM) weer RESISTIT ESK. Een flexibel afdichtingsproduct voor de dakgoot en gebouwschil met een gewapende EPDM toplaag en een hoogpolymeer SBS onderlaag.

Als er bij gootconstructies (nieuwbouw en renovatie) hoge eisen gelden voor waterdichtheid en lange levensduur, is RESISTIT ESK altijd al de favoriet onder dakdekkers en installateurs geweest.

RESISTIT ESK biedt met haar SBS onderlaag een legio aan afdichtingsmogelijkheden. Door de specifieke verwerkingseigenschappen past deze goed bij bijvoorbeeld aansluitende gootconstructies en geïsoleerde (kil-)goten. Deze worden het best afgedicht met RESISTIT ESK (mede door zijn geringe dikte van 1,6 mm is het een flexibel materiaal). Je hebt geen brander nodig, want de naden worden met hete lucht afgedicht. De naadkwaliteit bij aansluitingen en doorvoeren zijn visueel goed te controleren op waterdichtheid middels de uittredende bitumen rups.

Met deze herintroductie komen we tegemoet aan het verzoek en de vraag uit de markt. Gootconstructies zijn kwetsbare delen aan een gebouw, waar bezuinigen op kwaliteit een verkeerde duurzame keuze zou zijn.

Zie voor meer uitleg: www.ccm-europe.com/nl/epdm/resistit-esk

Resistit