Heras introduceert Optica Secure beveiligings camera voor bouwplaatsbewaking

woensdag 10 augustus 2011
timer 2 min
“De Raad van Hoofdcommissarissen is ontevreden over de kwaliteit van vele beveiligingscamera’s in Nederland. Volgens hen staan criminelen er vaak zo schimmig op dat ze niet te herkennen zijn.”  Marktleider Heras onderschrijft de kritiek.

Ruud Verhagen, Heras Tijdelijke Beveiliging: “Het aantal systemen is enorm. De markt wordt overspoeld met klakkeloze import van ver weg. Probleem is dat de prullaria in preventieve zin een zeker nut heeft: ook een plastic camera schrikt af. Maar reken niet op beelden waar hulpdiensten in de opsporing iets aan hebben. Een keurmerk voor beveiligingscamera’s ontbreekt. En ook goede camera’s worden regelmatig verkeerd opgehangen.”

 

Optica Secure: 24/7 haarscherp

De kritiek van de Raad van Hoofdcommissarissen komt voor Heras op een uitgelezen moment. Dit najaar introduceert het de Optica Secure voor bouwplaatsbewaking. Verhagen: “Optica Secure is nog veel meer dan een beveiligingscamera. Deze innovatie maakt haarscherpe beelden én detecteert tot wel 100 meter. Een combinatie van functies die voor bouwplaatsen totaal nieuw is.”

 

Presentatie op 27 oktober

Optica Secure wordt op donderdag 27 oktober gepresenteerd tijdens een workshop bouwplaatsbeveiliging in het Heras Experience Center in Oirschot. Hoofdcommissarissen en andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via communicatie@heras.nl

 

www.tijdelijkebeveiliging.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel