Geprofileerde staalplaat voor daken en gevels gratis tijdens architect@work

maandag 6 september 2010
timer 2 min
Bouwen met Staal herziet brochure.

Tijdens de beurs Architect@work met het thema ‘Metal’ introduceert Bouwen met Staal de volledig herziene brochure Geprofileerde staalplaat voor daken en gevels. Bezoekers kunnen een gratis editie ophalen bij de mediacorner. Na het evenement op 15 en 16 september in Ahoy Rotterdam is dit naslagwerk voor architecten, adviseurs en constructeurs te koop voor 19,50 euro bij Bouwen met Staal in Zoetermeer.

 

Eenmalige actie

Om de lancering van deze jongste publicatie van Bouwen met Staal kracht bij te zetten wordt het eenmalig gratis verspreid tijdens Architect@work. Daarbij houdt architect Lars Courage i.s.m. de redacteuren van Bouwen met Staal en Dax Magazine, op donderdag 16 september (14:30u) een lezing onder de noemer ‘Wonen in stoer staal’. Courage toont onder andere de woningen in Apeldoorn die zijn genomineerd voor de Nationale Staalprijs 2010 – categorie Woningbouw. Meer info op www.bouwenmetstaal.nl en www.architectatwork.nl

 

Geprofileerde staalplaat in de bouw

De nieuwe brochure laat geprofileerde staalplaat zien als dak- en gevelbekleding. Opgeklommen van de golfplaat op de nissenhut komt de geprofileerde plaat nu ook voor als hoogwaardige afwerking in de utiliteits- en woningbouw. Het grootste afzetgebied is nog steeds de industriële bouw. Maar met verbeterde detailleringen en duurzame oppervlaktebehandelingen verwerft geprofileerde staalplaat zich ook steeds meer een positie in de veeleisende kantoren- en woningbouwmarkt waar hogere (comfort)eisen gelden voor bijvoorbeeld bouwfysica, onderhoud en duurzaamheid. De publicatie vervangt de gelijknamige uitgave uit 2005, met nieuwe technische informatie en projectvoorbeelden.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel