Genomineerden ParkeerVak Innovatieprijs bekend

donderdag 31 maart 2011
timer 2 min
Bikedispenser, RentAlite parkeergarageverlichting (foto), Vipark straatparkeerapparatuur en CIPN SmartParking Systems zijn genomineerd voor de ParkeerVak Innovatieprijs.

Op de eerste beursdag, dinsdag 5 april 2011, wordt om 10.00 uur in het theater bekend gemaakt wie de winnaar is. De jury beoordeelt het product op innovatief karakter, marktmogelijkheden en toepasbaarheid. De vakbeurs ParkeerVak is met circa 100 exposanten het grootste evenement voor de parkeerbranche en wordt van 5 tot en met 7 april 2011 gehouden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

 

Bikedispenser BV - Bikedispenser

De Bikedispenser is een oplossing voor het compact stallen van fietsen op maar 19 centimeter van elkaar. In Duiven is op 24 februari 2011 de eerste ondergrondse Bikedispenser geopend. Hier worden 35 OV-fietsen ondergronds opgeslagen. 5 m2 is voldoende voor de uitgifte van 20, 35 of 50 huurfietsen. Meer informatie: www.bikedispenser.com

 

RentAlite - Parkeergarageverlichting en armatuur in één

In samenwerking met TNO en diverse wetenschappelijke instellingen heeft RentAlite een parkeergarageverlichting en armatuur in één ontwikkeld. De verlichting is krachtig, is goed voor 80.000 branduur, zorgt voor 65%-85% energiebesparingen en is diefstal- en vandalisme-proof. Tevens is de verlichting dimbaar, vochtbestendig en eenvoudig te plaatsen en te onderhouden. Meer informatie: www.rentalite.com.

 

Vialis bv - Vipark straatparkeerapparatuur

Vanaf april 2011 introduceert Vialis de Vipark, een nieuwe lijn van straatparkeerapparatuur voor de Nederlandse markt. Afhankelijk van het type zijn de apparaten geschikt voor betaling met contant geld, chip, PIN, creditcard of betaling met kentekenaanduiding. De apparaten zijn draadloos of met een vaste verbinding verbonden met een centrale. Onderhoud, betalingsverkeer en tariefaanpassing is dus op afstand mogelijk. Meer informatie: www.vialis.nl.

 

SMART PARKING SYSTEMS - CIPN SmartParking Systems en het FL200 systeem

SmartParking Systems en het FL200 systeem is een geheel van draadloze sensoren. Dankzij een exclusieve en gebrevetteerde technologie, kunnen de sensoren de bezetting van de plaatsen in realtime gecodeerd doorseinen naar de ontvanger in de parkeerautomaat.Elke parkeerplaats wordt met een eigen nummer gemerkt. Dit nummer is het enige dat men moet opgeven bij de betaaltransactie.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel