Coral brush activ pakt vuil en vocht aan

maandag 31 januari 2011
timer 2 min
Forbo Flooring heeft zijn Coral brush activ collectie van schoonloopproducten onlangs uitgebreid met vier nieuwe kleuren (kokos, bruin, zwart en grijs).

De kleuren hebben een uni-uitstraling en voldoen aan de laatste interieurtrends. Coral brush activ is het ideale schoonloopproduct als vocht en vuil een probleem zijn. Forbo speelt met de uitbreiding - die Coral brush activ pure is gedoopt - in op de wens van haar klanten.

 

Nieuwe kleuren

Met de aanvulling is de collectie Coral active brush compleet. Vorig jaar introduceerde Forbo al 25 nieuwe kleuren. Coral brush active pure is net als Coral brush active door de eigen designafdeling ontworpen. De nieuwe kleuren laten zich gemakkelijk met elke vloer combineren, waarbij bijvoorbeeld de bruine en kokos kleur perfect passen bij laminaat en houten vloeren.

 

Getextureerde garens

Coral brush activ is een ingenieus product gemaakt van drie soorten garens. Schraapgarens voor het afborstelen van vuil, absorptiegarens voor het absorberen van vocht en getextureerde garens om te voorkomen dat looppaden ontstaan. Dit maakt Coral brush activ zeer geschikt voor intensief gebruik en plekken waar vuil en vocht een probleem zijn.

 

Leider op de wereldmarkt

Forbo Flooring is met een marktaandeel van ruim 60% leider op de wereldmarkt voor projectvinyl, projecttapijt, Marmoleum en Flotex vloerbedekking en Coral schoonloopsystemen. Naast vloerbedekkingen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Forbo een compleet pakket professionele serviceproducten. Alle Forbo-producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice. Kijk voor meer informatie op www.forbo-flooring.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel