Brinno DeurCamera van Deonet wint Innovatieprijs Veilig Wonen 2010

donderdag 7 oktober 2010
timer 1 min
De Innovatieprijs Veilig Wonen wordt om de twee jaar door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) uitgereikt.

De Brinno DeurCamera is een digitale versie van de deurspion. Op een LCD scherm is te zien wie er voor de deur staat. Het voordeel van de Brinno DeurCamera is een duidelijk beeld dankzij een LCD scherm met schemering- en ‘fish-eye effect’-compensatie. Het LCD scherm is goed te bekijken ongeacht de lengte van de kijker, is gemakkelijk te bedienen met slechts één knop en heeft de mogelijkheid tot inzoomen voor een nog beter beeld. Deonet ontving met de Innovatieprijs een cheque van € 5.000,-.

 

De drie genomineerde producten zijn door de jury gekozen aan de hand van het innovatieve karakter, het veiligheidsbevorderende effect, gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid, mogelijke verdere toekomstige ontwikkelingen en het effect. Op 6 oktober presenteerden de drie genomineerden hun product, waarna de congresdeelnemers Deonet met de Brinno DeurCamera als winnaar kozen.

 

De andere twee genomineerden Assa Abloy met de Lips Codegreep en Velux met de Velux Lichtkoepel kregen voor hun nominatie 1.000 euro. De gewonnen bedragen moet worden gebruikt voor innovatieve productoplossingen op het gebied van criminaliteitspreventie.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel