Brink Climate Systems ontvangt Passiefhuis Certificaat tijdens ISH

dinsdag 15 maart 2011
timer 1 min
Het toonaangevende Passiefhuis Instituut uit Darmstadt (Duitsland) heeft de Renovent HR Large getest volgens uniforme criteria.

Brink Climate Systems heeft dinsdag 15 maart 2011, tijdens de ISH in Frankfurt, het Passiefhuis Certificaat ontvangen voor één van zijn toestellen, de Renovent HR Large. Het toonaangevende Passiefhuis Instituut uit Darmstadt (Duitsland) heeft de Renovent HR Large getest volgens uniforme criteria. Het toestel draagt bij aan een goede, energiezuinige werking van een passiefhuis.

 

Over het Passiefhuis Instituut

Het Passiefhuis Instituut (PHI) is een onafhankelijk onderzoeksinstituut onder de wetenschappelijke leiding van prof. dr. Wolfgang Feist. Het PHI houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en verspreiding van kennis over onder andere de Passiefhuis-standaard, componenten die geschikt zijn voor het bouwen van een passiefhuis en de certificering voor de passiefhuisgebouwen.

 

De Passiefhuis-standaard staat voor gezond en comfortabel wonen, gecombineerd met een indrukwekkend energierendement. Ongeacht het regionale klimaat. In de afgelopen jaren heeft de Passiefhuis-standaard in een razend tempo aan populariteit gewonnen. Alleen in Duitsland zijn al meer dan 16.000 passiefhuizen gebouwd. Van deze passiefhuizen is 10% gecertificeerd volgens de strikte criteria van het Passiefhuis Instituut. Dit aantal blijft stijgen.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel