Brink Climate Systems introduceert nieuw ventilatietoestel met WTW

dinsdag 3 mei 2011
timer 2 min
Brink Climate Systems introduceert een nieuw ventilatietoestel met warmteterugwinning, de Renovent Excellent. Met dit toestel speelt het bedrijf in op de aangescherpte eisen van de overheid ten aanzien van energiezuinigheid en installatiegeluid. De Renovent Excellent is niet alleen klaar voor huidige, maar ook voor toekomstige ventilatie-eisen.

Completer, stiller en energiezuiniger

De Renovent Excellent is completer, stiller en energiezuiniger dan zijn voorganger, de Renovent HR Large. Het toestel wordt standaard geleverd met bypass en voorverwarmer. De bypass draagt bij aan een verbeterd comfort in de zomer en wordt automatisch geregeld op basis van de gemeten binnen- en buitentemperatuur. Door toepassing van langzaam draaiende ventilatoren en de lage interne weerstand is Brink Climate Systems erin geslaagd het geluidsniveau te verlagen.

 

Hulpenergieverbruik verlaagd

Deze maatregelen dragen er tevens aan bij dat het hulpenergieverbruik met circa 40 procent wordt verlaagd. Uniek aan de Renovent Excellent is dat Brink Climate Systems het ‘constant flow-principe’ heeft weten te combineren met de meest stille en energiezuinige EC-ventilatoren met achterovergebogen schoepen (gepatenteerd).

 

Leverbaar in meerdere uitvoeringen

De Renovent Excellent is leverbaar in een linker- en rechteruitvoering met verschillende aansluitingen. Zo kent het toestel ook een uitvoering waarbij er twee luchtaansluitingen boven en twee luchtaansluitingen onder het toestel zitten. Hierdoor lopen er geen kanalen langs het toestel en bespaart men ruimte bij het installeren. 

 

www.brinkclimatesystems.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel