Brandwerend ventileren

woensdag 6 april 2011
timer 1 min
BUVA maakt ventileren in een gevel met een brandwerende eis van 30 en 60 minuten nu mogelijk met de ventilatieroosters FireSlide en FireStream.

Afhankelijk van de situatie kunnen er brandwerende eisen gesteld worden aan een gevel of binnenwand. Ventilatieroosters dienen ook aan deze eisen te voldoen.

 

Met de FireStream en FireSlide is het nu mogelijk een 30 minuten brandwerende gevel te creëren. Met de FireSlide K wordt zelfs een 60 minuten brandwerende wand mogelijk gemaakt. De FireSlide is geschikt voor glas- en kalfsplaatsing. Deze uitvoering is niet zelfregelend. De FireStream is verdekt liggend en standaard wel zelfregelend. Hiermee is het rooster toe te passen binnen het Vital Air System.

 

In de brochure ‘BUVA Brandwerend Ventileren, FireSlide en FireStream’ leest u alle specificaties van deze roosters.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel