Branddag over brandwerend glas in theorie en praktijk

donderdag 21 april 2011
timer 1 min
Op 25 mei a.s. organiseert AGC, speciaal voor architecten, een zogenoemde Branddag. Dé gelegenheid om kennis te maken met brandwerend glas in theorie en praktijk.

De theoretische kant van het toepassen van brandwerend glas in gebouwen zal door Ing. J.T. Koudijs, partner DGMR en Sectordirecteur Brandveiligheid en Geveltechniek, worden gepresenteerd. Hiermee worden een aantal handvatten aangereikt die in de ontwerpfase van pas kunnen komen.

 

De heer C.H. Isselmann, senior adviseur Köhler Peutz Geveltechniek, zal ingaan op goede en slechte voorbeelden uit de praktijk zodat eigen ontwerpen verbeterd kunnen worden.

 

Ing. R. de Ruijter, Manager Technical & Sales Support AGC, laat zien hoe glas een oplossing kan zijn als brandwerendheid een vereiste in het ontwerp is.

 

Tot slot is er een demonstratie waarbij glas wordt onderworpen aan een brandtest en is er de gelegenheid om de productie van glas van dichtbij te aanschouwen. De middag wordt namelijk afgesloten met een rondleiding langs de floatglasoven, de enige vlakglas productielijn in Nederland.

 

 

 

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de site www.agc-events.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel