BouwConnect nieuw samenwerkingsverband tussen KPN Getronics en De Twee Snoeken

zaterdag 29 januari 2011
timer 1 min
Doel van de samenwerking is om de BouwConnectBibliotheek op korte termijn de standaard te maken voor BIM-informatievoorziening in Nederland.
De informatie van de Digitale Bouw Bibliotheek zal ook via internet worden ontsloten. BouwConnect ontwikkelt hiervoor een nieuwe bouwportal, die naast de BouwConnect Bibliotheek tevens andere diensten zal gaan leveren. BouwConnect wil met deze portal een krachtige impuls geven aan een betere communicatie tussen de diverse partijen in de Nederlandse bouwsector. 

 

Om deze plannen te verwezenlijken zijn aan het bestaande ontwikkelteam veertig programmeurs en bouwkundigen toegevoegd en investeren de partijen 50 miljoen. Met deze enorme capaciteitsvergroting en financiële injectie komt de ontwikkeling van het Digitale Huis Bouw Informatie Model (BIM) in een stroomversnelling en zal versneld gerealiseerd kunnen worden. Meer over deze revolutionaire ontwikkeling hoort u op de BouwConnect stand tijdens de Internationale Bouwbeurs, die van 7-12 februari wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. BouwConnect staat in Hal 7, standnummer E092, pal naast de stand van Het Digitale Huis (E064). www.bouwconnect.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel