Bolidt maakt ziekenhuizen gezonder

dinsdag 9 november 2010
timer 1 min
Bolidt heeft vloersystemen ontwikkeld die de zorgsector ondersteunen.

Ziekenhuizen worden voorzien van systemen die ecologisch en klimaatbewust zijn. Dit dient niet alleen de huidige trend van behoud van milieu en aandacht voor duurzaamheid, het zorgt ook voor een sterk verbeterde, gezonde leefomgeving. Bovendien draagt de ontwerpvrijheid van de systemen bij aan een snellere genezing van patiënten.

 

Bacteriën en virussen zijn kansloos met de naadloze, hygiënische vloerafwerkingen, er komen totaal geen giftige stoffen vrij omdat de systemen uit voornamelijk milieuvriendelijke materialen en andere onschadelijke materialen worden vervaardigd. Bolidt’s systemen zijn ook vrij van weekmakers. Bolidt legt veelvuldig systemen in veeleisende, ingewikkelde ruimten als operatiekamers, clean rooms, laboratoriums en opslagruimten.

 

Door de esthetische mogelijkheden zijn Bolidtop systemen ook zeer geschikt voor ruimten waar sfeer de bepalende factor is, bijvoorbeeld gangen, entrees, wachtkamers, kinderverblijven en revalidatiepraktijken. Er kan rust en eenvoud worden gecreëerd, maar ook juist levendige omgevingen die een beleving tot stand brengen met fotoprints, tekeningen, teksten en kleurtoepassingen verwerkt in de vloer. Door te ontspannen en op te leven door de omgeving herstellen patiënten sneller.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel