Assortiment Duurzaam Bouwmateriaal van Fetim verder uitgebreid!

maandag 11 juli 2011
timer 1 min
Fetim heeft een breed assortiment gecertificeerde  producten die allen voldoen aan het Nederlandse duurzame inkoopbeleid. En er is meer goed nieuws: het duurzame assortiment is verder uitgebreid.

Nieuw van Fetim is Jumbo Okoume multiplex met FSC en 10 jaar garantie! Deze jongste telg in deze roemrijke -en geheel FSC gecertificeerde- Jumbo familie is verkrijgbaar in alle gangbare maten en voldoet aan de hoogste duurzaamheid- en kwaliteitseisen.

 

Duurzaam inkopenbeleid

Duurzaam Bouwen is niet langer een luxe of een modegril, maar een noodzaak die niet meer is weg te denken in de Nederlandse bouw. Echter wie wil voldoen aan de Nederlandse regelgeving duurzaam inkopenbeleid heeft het niet altijd makkelijk.

 

De beschikbaarheid van goedgekeurde producten is nog altijd beperkt, zeker nu onlangs bekend is geworden dat het Maleisische Houtkeurmerk MTCS niet opgenomen mag worden in het Nederlandse duurzame inkopenbeleid.

 

 Meer weten? www.FrontsAndFronts.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel