ASSA ABLOY introduceert LIPS Smarthandle

vrijdag 15 oktober 2010
timer 1 min
LIPS Smarthandle verandert gewone deuren in deuren met toegangscontrole.

De LIPS Smarthandle is een flexibel systeem dat heel eenvoudig toegangscontrole per deur mogelijk maakt.

 

Montage in 10 minuten

De kern van het systeem bestaat uit een beslagset die in 10 minuten op een deur kan worden gemonteerd (bekabeling is niet nodig) en werkt in combinatie met het al aanwezige slot. In het beslag is een lezer geïntegreerd en zijn de autorisatiegegevens opgeslagen. Wanneer een toegangspas wordt ‘herkend’, kan de gebruiker de deur met de deurkruk openen. Het wijzigen of opheffen van autorisaties is zowel offline (met een portable programmer) als online mogelijk.

 

Eenvoudige controle

ASSA ABLOY is wereldmarktleider in ‘door opening solutions’. Met de LIPS Smarthandle richt het bedrijf zich met name op organisaties die geen uitgebreid, kostbaar systeem wensen, maar wel de toegang tot bepaalde binnendeuren willen controleren.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel