Ruimte-OK kennisdag over onderwijshuisvesting

nov4
Op dinsdag 4 november organiseert kenniscentrum Ruimte-OK voor 400 huisvestingsverantwoordelijken in het onderwijs en de kinderopvang de kennisdag ‘Grip op Kwaliteit’ in Amersfoort. Dit doen we samen met onze initiatiefnemers: PO-Raad, VO-raad, VNG, Brancheorganisatie Kinderopvang en Waarborgfonds Kinderopvang.

 

Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting staat deze dag centraal. In één dag helemaal bij door voorbeelden en leerervaringen uit het veld, verteld door en voor scholen, kinderopvang en gemeenten. Het gaat deze dag om het delen van kennis, opdoen van inspiratie en het leren van elkaar.

 

Een doorkijk naar de toekomst

Visionairs uit het onderwijs, de kinderopvang en bij de gemeente trappen af en geven ieder een doorkijk naar de toekomst van voorzieningen voor onderwijs en kinderopvang.

 

Met de blik vooruit op het netvlies, stelt u vervolgens uw eigen programma samen en stapt u in de dagelijkse huisvestingspraktijk. U kiest tweemaal uit zo’n 15 verschillende deelsessies verdeeld over de thema’s: competent opdrachtgeverschap, kwaliteitsimpuls huisvesting en slimmere financieringsvormen. Gemeente Amersfoort, ondersteuningspartner van de kennisdag, deelt in twee deelsessies de praktijkervaringen uit haar stad. Daarnaast is er tussendoor ruimte voor bezoek aan de kennismarkt, om te speeddaten met de expertisekring en om vakgenoten te ontmoeten. De presentatie van de dag is in handen van Marco van Zandwijk en Martijn Arts van Ruimte-OK.


Voor meer informatie over het programma en aanmelden gaat u naar kennisdag2014.nl


Eind oktober verschijnt de Scholenbouw-editie van Stedebouw & Architectuur met volop informatie over actuele ontwikkelingen in de onderwijshuisvesting. Marco van Zandwijk van Ruimte-OK is gasthoofdredacteur van deze zeer informatieve editie.

Ruimte-OK kennisdag over onderwijshuisvesting

De Wilgenstam in Rotterdam. voorbeeld van superduurzame school.

Datum / tijd

4 november 2014
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meAmersfoort