Forbo Flooring organiseert kennisdag onderwijshuisvesting

nov6
Forbo Flooring organiseert op 6 november een kennisdag onderwijs speciaal voor facility managers, huisvestingsmanagers en andere betrokkenen in de onderwijshuisvesting. De dag in Assendelft met twee aansprekende lezingen en een training staat in het teken van het delen van kennis, het opdoen van inspiratie en het bijpraten met vakgenoten.

 

Zo spreekt Wilma Kempinga van onderzoeksbureau Mevrouw Meijer, een ideëel onderzoeksbureau voor schoolarchitectuur, over het renoveren van schoolgebouwen uit de jaren 1950 tot 1980 als een reëel alternatief voor slopen en nieuwbouw. De oude gebouwen hebben vaak veel meer potentie dan wordt gedacht en bovendien spaart renovatie een hoop geld.

 

Sturen op toegevoegde waarde

De tweede lezing wordt verzorgd door Bart Jan Westerhof, huisvestingsmanager bij de Scholengroep Over- en Midden-Betuwe. Hij licht de resultaten toe van zijn afstudeeronderzoek. Kort gezegd, wordt onderwijshuisvesting te vaak gestuurd op kosten, aldus Westerhof, terwijl sturen op toegevoegde waarde veel meer oplevert.

 

Belangstellenden kunnen daarnaast een rondleiding krijgen door de grootste linoleumfabriek ter wereld en zien hoe het superduurzame linoleum wordt gemaakt. Het programma biedt verder een korte training vloeroplevering. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden wordt geschetst hoe en waarop een geïnstalleerde vloer beoordeeld kan worden. De dag biedt, tenslotte, ook veel mogelijkheden om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de lunch of de afsluitende borrel.

 

Voor veel meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden terecht op http://www.forbo-flooring.nl/kennisdag.

 

Forbo Flooring organiseert kennisdag onderwijshuisvesting

Gerenoveerde basisschool De Schakel in Vinkeveen.

Datum / tijd

6 november 2014
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meAssendelft